Zelf spelen?

17We zijn hard op zoek naar nieuwe spelende leden!

Ben jij een man of vrouw tussen de 16 en 55 jaar? En heb je het gevoel dat je wat anders met je tijd wilt? Altijd al in de Leidse Schouwburg willen spelen? Het idee dat je niet alleen wilt kijken naar toneel, maar er zelf onderdeel van wilt zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het hebben van toneelervaring is handig. Zo niet, moet het je zeker niet weerhouden om toch contact op te nemen. Wat (nog) niet is, kan altijd komen! We zullen je altijd bijstaan, want iedereen leert nog steeds, ook de oudgedienden! Je staat er nooit alleen voor, want een productie doen we met zijn allen.

Wat houdt het dan precies in?

Bij TIG hoef je geen auditie te doen. Het bestuur bepaalt samen met een vooraf geselecteerde leescommissie welk stuk we gaan spelen. Er wordt daarbij gelet op het feit dat het ten eerste een leuk stuk moet zijn, maar ook haalbaarheid wat betreft de bezetting is een belangrijk argument. Omdat we twee keer per jaar een uitvoering hebben, streven we ernaar voor iedereen zo vaak mogelijk een rol in te kunnen vullen. Het is natuurlijk geen garantie, maar ook al speel je niet mee, er is genoeg te doen om toch betrokken te zijn bij het stuk.

We voeren de productie op in de Leidse Schouwburg, en repeteren wekelijks op de woensdag avond van 19.45 tot ca. 22.30 uur bij Ons Eiland, Kortenaerstraat 61 te Leiden.

Als je langs wilt komen om eens een repetitie bij te wonen ben je van harte welkom. Het is wel handig om eerst even contact op te nemen met de secretaris, Corry van Doorn op 071 – 512 49 84, of onze voorzitter Ilse Buikstra via info@totiedersgenoegen.nl zodat je niet voor een gesloten deur staat als je net op een avond langs wilt komen en er niet wordt gerepeteerd.

Heb je interesse, stuur dan nu nog een reactie door hier te klikken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Request was denied for some reason.